Výběr technologií systémů automatické identifikace - Ježek, V.
Kritériá hodnotenia systémov automatickej identifikácie. Vhodnosť použitia jednotlivých technológií. Typy technológií: čiarový kód, technológia OCR, MICR, rádiofrekvenčné kódovanie, induktívna technológia, magnetická technológia, pamäťové karty, hlasové systémy, biometrické identifikačné technológie, rádiofrekvenčná dátová komunikácia, dotykové technológie. Systém evidencie hmotného a nehmotného majetku pomocou čiarového kódu. Využitie výpočtovej techniky pri ambulantom predaji.