Použitie elektronických registračných pokladníc - Kozlík, Sergej
Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky z 25. 11. 1996, ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška Ministerstva financií SR č. 55/1994 Z. z. o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou v znení vyhlášky Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 59/1995 z. Z.