Poziční účty a účtování v cizích měnách v bankovnictví - Jílek, Josef
Účtovanie termínových a opčných obchodov. Vymedzenie pojmu bankové riziko. Stanovenie kurzového rizika. Devízové aktíva a pasíva. Uvedenie podsúvahových položiek. Druhy devízových pozícií. Pozičné účty.