Transformace hrubého účetního hospodářského výsledku - Ludvíková, H.
Nová daňová sústava zavedená v Českej republike od r. 1993 z dôvodu rozdielov medzi účtovným a daňovým systémom. Príklady pre výpočet účtovného zisku, daňového zisku a daňovej straty.