Špecifické prípady účtovania podnikateľov. 17 Účtovná trieda 6 - výnosy. 3 - Šlosárová, Anna
Účtovanie v účtovej triede 6 - výnosy. Účtovanie opravnej položky k nadobudnutému majetku. Účtovanie kurzových ziskov pri pohľadávkach voči zahraničným odberateľom a záväzkoch voči zahraničným dodávateľom. Príklady.