Účtovná závierka '96 - Kardoš, Štefan
Aktualizovaná pomôcka určená právnickým a fyzickým osobám účtujúcim v podvojnom účtovníctve pre podnikateľov. Základné pojmy. Prehľad všeobecne záväzných právnych noriem. Harmonogram prác a úloh pred uzatvorením účtovných kníh.