Bohemia sekt, Českomoravská vinařská a.s., Starý Plzenec - Táfl, P.
Trhové ocenenie spoločnosti Bohemia sekt, Českomoravská a.s. Starý Plzenec. Základné informácie o hodnotenej spoločnosti: história, produkcia, predaj a trh, export, distribúcia, dodávatelia, konkurencia, marketing, investície, štruktúra vlastníkov. Metódy použité pri oceňovaní podniku: metóda substančnej hodnoty, metódy založené na tokových veličinách, metódy burzovné. Ocenenie spoločnosti metódou DCF (metóda diskontovaného cash-flow).