Analýza - áno alebo nie - jej úloha v podnikovom manažmente - Kalafutová, Ľudmila
Premietnutie výsledkov podnikania do finančnej situácie firmy. Potreba analýzy ukazovateľov finančno-ekonomickej situácie, hodnotenie a prijímanie konkrétnych opatrení. Sledovanie analytických ukazovateľov efektívnosti, ktoré ovplyvňujú syntetický ukazovateľ. Syntetický ukazovateľ efektívnosti rentabilita kapitálu. Otázky hodnôt finančných ukazovateľov pre pozitívne hodnotenie firmy. Počítačová podpora finančno-ekonomickej analýzy podniku. Programy FAN a ich zameranie.