Peněžní toky a jejich vztah k účetním výkazům obcí, rozpočtových a příspěvkových organizací - Steidlová, J.
Zostavenie prehľadov o peňažnom toku. Zostavenie súvahy a výkazu ziskov a strát. Výpočet zmien ukazovateľov účtovných výkazov a ich interpretácia.