Podnikanie nie je len dobrodružstvo - Janok, Michal
Recenzia na publikáciu Finančná analýza firmy od autorského kolektívu pod vedením Doc. Ing. Michala Janoka, CSc. Je jednou z prvých publikácií, ktoré ucelene riešia finančnú analýzu firmy. Finančné a manažérske účtovníctvo firiem. Prehľad platných vzorov tabuliek. Výročná správa firmy.