Z platobnej neschopnosti podnikov sa v SR stal národohospodársky problém - Kovalčík, J.
Problém platobnej neschopnosti stavebných podnikov a rizikový úver bánk. Príčiny rozšírenia platobnej neschopnosti. Klasifikácia pohľadávok bánk. Účasť štátov na reštrukturalizácii úverových portfólií. Splácanie úverov v Konsolidačnej banke. Reštrukturalizácia úverov vo VÚB, Slovenskej sporiteľni a Investičnej a rozvojovej banke.