Certifikácia základnou podmienkou - Balogh, Š.
Parametre potrebné na získanie osvedčení o kvalite nábytku vyvážaného na ruský trh. Poznatky zo skúšobného procesu. Dohody o spolupráci. Postup povinnej certifikácie. Potrebná dokumentácia.