Kvalita prináša firme prenikavé úspechy. 1 - Valach, V.
Teória podnikania o prechode k metóde riadenia kvalitou (Total Quality Management - TQM). Jej charakteristika. Porovnanie s tradičným manažmentom. Podnety pre SR.