Reklamačné vzťahy obchodných partnerov - Dzurová, Mária
Cieľom firmy je spokojný obchodný partner. Uzatváranie kúpnych zmlúv a reklamácie (pri uplatňovaní reklamácie platí Obchodný zákonník a Občiansky zákonník). Toky reklamácií a jednotný systém evidencie reklamácií. Vyhodnocovanie a ekonomický dosah reklamácií.