Význam distribučného manažmentu pri uplatňovaní efektívnej distribučnej politiky - Daňo, Ferdinand, 1959-
Podstata distribučného manažmentu. Vybrané úlohy distribučného manažmentu: situačná analýza, určenie distribučných cieľov a vytýčenie distribučných stratégií, organizácia distribučného systému - distribučný dizajn. Distribučný kanál. Manažment distribučných kanálov ako predpoklad účinného plánovania, koordinácie a kontroly distribučných aktivít.