Reklama a finanční instituce - Mikeš, J.
Špecifiká reklamy vo finančných inštitúciach a zvlášť v poisťovniach.Na túto tému sa vyjadruje riaditeľ Asociácie reklamných agentúr J. Mikeš. Predstava, ako by mali vyzerať reklamné výstupy, ktorými sa prezentujú tzv. vážené finančné inštitúcie verejnosti. Typ reklamy, ktorý by mali mať finančné inštitúcie. Špecifikovanie odlišností reklamných výstupov poisťovní od ostatných odborov. Charakteristika reklám, ktorými sa prezentujú poisťovne v Českej republike.