Trojdielny Fiat
Reklamné kampane na Fiat Punto realizované v r. 1994-1996 reklamnou agentúrou Wiktor/Leo Burnet. Cieľová skupina zákazníkov. Časovanie reklamy a ohlas. Rozloženie inzerátov. Vývoj odbytu.