Zásady propagační a reklamní praxe pro léčivé přípravky
Zásady propagácie farmaceutických prípravkov podľa Kodexu Sdružení českého farmaceutického průmyslu. Zástupcovia Etického výboru SČFP. Prejavenie sťažností. Predmet a rozsah pôsobnosti združenia. Pracovníci farmaceutických firiem: odborní reprezentanti a pracovníci farmaceutickej firmy. Poskytovanie vzoriek. Platnosť kódexu.