Nemali by sme budovať na lacnej pracovnej sile - Millerová, J.
Americkí experti z Poradenského strediska pre slovenské podniky a banky (PSSPB) Jeanette Millerová a Magdi M. Amin o ročných skúsenostiach strediska, ktoré z podstatnej časti financuje Agentúra Spojených štátov pre medzinárodný rozvoj (US AID).