Licenčná politika by mala ochraňovať. 1 - Šulek, F.
Situácia v drevospracujúcom priemysle SR. Rast produktivity práce. Nízka dovozná náročnosť. Konkurencieschopné výrobky. Dôraz na modernizáciu. Zabezpečenie zamestnanosti v regiónoch s rozvinutým drevárskym priemyslom.