Spriatelení s ekológiou - Stiegel, J.
Ekologizácia výrobného procesu v Harmaneckých papierňach. Náklady na ekologizáciu. Spotreba hygienického papiera a šírka sortimentu. Vzťah spotreby papiera a hrubého domáceho produktu. Ročná spotreba hygienických papierov na Slovensku, v Rakúsku, Nemecku, Škandinávskych štátoch a Severnej Amerike v kg.