Druhé sympózium o ATM: vyčkávanie je zbytočné Príloha
Z obsahu prílohy: Druhé sympózium o ATM: vyčkávanie je zbytočné. Prezentácia informačných technológií na Slovensku v októbri 1996. Rozhovor s C. Bartz, prezidentkou a najvyššou výkonnou riaditeľskou americkej softwarovej spoločnosti Autodesk. Firmy vo svete. Leasing info-komunikačných zariadení v SR. Banky čaká audit informačných systémov. Internet vnútri firmy = intranet. Slovenská sporiteľňa bude on-line. Ohrozuje mobilný telefón zdravie? Modem dovolí počítačom pohovoriť si po telefóne. Manažérsky informačný systém. Telekom. syst.: Call Center a Computer Telephony Integration. Telek. sieť.