Informačné technológie - Novický, P.
Z obsahu prílohy: Automatizácia administratívy a väčšiny kancelárskych prác. Sieťový počítač JavaStation. Aplikácia Lotus Domino server. CAIS3 - systém na spracovanie ekonomických informácií. Ako sa orientovať pri výbere a kúpe tlačiarne. Ericsson Slovakia s ponukou špičkovej technológie. Oracle InterOffice.