Informačné technológie
Z obsahu prílohy: Data Warehousing: Ako sprístupniť dôležité informácie pre manažment firmy. Microsoft Office 97. Digitálna sieť GSM odštartovala. Najnovší mikroprocesor od Intelu. Oracle Universal Server. V prvej línii Internetu a Intranetu. Ako a s čím na počítačové vírusy. Zmena kritérií na nákup a inštaláciu PC.