Slovenská účasť na Invexe Príloha - Macko, O.
Prezentácia počítačových firiem na výstave Invex. Dealerský deň firmy Euro Media. Vyhodnotenie predaja osobných počítačov na Slovensku. Prezentácia spoločnosti Compaq na Slovensku.