Informace a PC - Trmač, P.
Využívanie obchodných informácií z databázových centier. Databázové centrá Dialóg a BRS. Databázové centrá pre užívateľov, ktorí nemajú k dispozícií veľké knižnice - plnotextové články, štatistické dátabázy, analýzy, finančné databázy a bibliografické súbory.