Problematika financování tělovýchovných zařízení - Svoboda, M.
Charakteristika a problematika športového klubu TJ SOKOL Podmokly. Štruktúra nákladov športového klubu. Štruktúra príjmov športového klubu. Možnosti zvýšenia príjmov TJ. Výsledky analýzy.