Rozvoj venkova a vytváření nových pracovních příležitosti ve studiích OECD - Kašparová, L.udmila
Prístupy k riešeniu problémov rozvoja vidieka. Hospodárske vzťahy obce a okolia. Rozvoj zamestnanosti a podnikania na vidieku. Vymedzenie vidieckych území.