Základní principy sociální politiky. 2 Základy sociální politiky - Žižková, Jana
Kľúčovým princípom sociálnej politiky je sociálna spravodlivosť. Tri zásady sociálnej spravodlivosti. Rozlíšenie dielčích princípov pre posudzovanie sociálnej spravodlivosti. Princíp sociálnej solidarity. Princíp subsidiarity. Princíp participácie.