Tendencie vývoja vybraných odvetví hospodárstva Slovenskej republiky a súkromného sektora
Celková priemyselná produkcia, podiel podnikov vo verejnom vlastníctve a podiel súkromných podnikov. Objem stavebnej produkcie, podiel podnikov vo verejnom vlastníctve a súkromných podnikov. Pracovníci, priemerná denná produkcia. Nákladná doprava, podiel železničnej dopravy, cestnej a vodnej prepravy. Poľnohospodárska produkcia podľa komodít. Súkromný sektor v štruktúre ekonomiky SR. Porovnanie obdobia február-apríl 1994, 1993.