Zaměření přípravy programu statistických zjišťování na rok 1995
Princípy tvorby programu. Chápanie produkčných štatistík obsahovou a systémovou zmenou štatistického zisťovania pre rok 1995. Zisťovanie činnostnou metódou, tzv. závodové výkazníctvo, uplatnenie odvetvového prístupu. Štatistické zisťovanie za činnostné jednotky a za podniky. Prierezovosť a odvetvovosť výkazov. Diferencovanosť zisťovaní. Výberové metódy. Klasifikácia, obsahové zmeny zisťovaní.