S akým programom idú strany do predčasných parlamentných volieb Programy politických strán - Dorotková, J.
Hospodárske časti volebných programov strán a hnutí SR s najvyššími volebnými preferenciami: DS, DÚ, HZDS, KDH, Maďarská koalícia, SNS, Spoločná voľba.