Mezinárodní projekt Bezpečnost pro Evropu - Had, M.
Názory odborníkov na bezpečnosť v Európe. 1. Súvislosti určujúce rozvoj politického myslenia. 2. Adekvátnosť existujúcich inštitúcií a postupov pri politickom rozhodovaní. 3. Vnútorné aspekty bezpečnosti. 4. Ponímanie bezpečnosti. 5. Dôsledky vývoja v Rusku. 6. Udržanie mieru v regióne a riešenie konfliktov. 7. Prístupy k NATO. 8. Rusko-ukrajinské vzťahy. 9. Riziká spojené s nukleárnymi zbraňami. 10. Úloha subregionálnych zoskupení. 11. Úloha Nemecka. 12. Etnické menšiny a zmeny hraníc. 13. Úloha USA v Európe.