Řízení organizačních změn. 2 Moderní přístupy - Hawkins, P.J.L
Článok nadväzuje na historický prehľad o štúdiách riadenia organizačných zmien (č.2, 1993). Skúsenosti z reštrukturalizácie priemyslu vo V. Británii uskutočňované pred 10 rokmi. Riadenie zmien na úrovni organizácie. Analýza faktorov, ktoré vyvolávajú potrebu zmeny a voľbu vhodnej stratégie. Participácia pracovníkov pri uvádzaní zmien. Základné pravidlá pre riadenie zmien manažmantu.