Informačné technologie v ekonomice devadesátých let - Majer, O.
Jadrom súčasného technického a ekonomického rozvoja spoločnosti sa stáva informačný trh. Posúdenie úlohy zložky informačného trhu - informačnej technológie v českej ekonomike. Rôznorodé interpretácie pojmu informačné technológie. Využívanie informačných technológií v rôznych oblastiach automatizácie inžinierskych prác, vytvárania integrovaných systémov. Ekonomická efektívnosť pri zavádzaní informačných technológií na príklade pružných výrobných systémov (PVS). Aplikácia informačných technológií v hospodárskej sfére.