Změny příjmů a výdajů obyvatelstva České republiky v letech 1990-1993 - Jílek, Josef
Využitie ukazovateľov peňažných príjmov a výdavkov obyvateľstva, vzájomne zbilancovaných, z ČSSR za r.1970-1980, 1980-1990, na získanie poznatkov o ich vývoji v doterajšom tranzitnom období v ČR 1990-1993. Údaje o predchádzajúcich trendoch, zmeny nominálnych a reálnych peňažných príjmov 1990-1993 a za jednotlivé štvrťroky. Stavy vkladov a priebeh reálnych príjmov. Disponibilné dôchodky domácností, zloženie príjmov. Vplyv tieňovej ekonomiky, nepriame údaje. Ročné ukazovatele: vklady, peňažné príjmy a výdavky, súkromná spotreba, hrubý domáci produkt