Marginalistická revoluce - předchůdci - Holman, R.
Rok 1871 - rok marginalistickej revolúcie. Odlišnosti od klasickej politickej ekonómie. Základ teórie medznej užitočnosti. Predchodcovia marginalizmu v 19. stor.