Európska konferencia o tripartite - hlavné témy konferencie
Hlavné témy Európskej konferencie o tripartite (pripravené v spolupráci s MOP v Ženeve). Casale, G.: Uznávanie a fungovanie organizácií pracujúcich a zamestnávateľov. Jegorov, V.: Uznávanie a úloha organizácií v kolektívnom vyjednávaní. Kyloh, R.: Úloha a funkcie národných tripartitných organizácií. Ozaki, M.: Úloha štátu v pracovných vzťahoch. Správy z jednotlivých sekcií. Zoznam účastníkov konferencie.