Kolektivní vyjednávání v USA. 2 - Koš, M.
Za kvalitu pracovných vzťahov zodpovedajú personalisti a manažéri bez ohľadu na to, či v organizácii sú odbory. Obidve strany sú však viazané zákonnou úpravou kolektívneho vyjednávania. Obsah kolektívnych zmlúv. Štrajky a výluky. Nezákonnosť štrajkov štátnych zamestnancov v USA. Sprostredkovatelia pri sporoch medzi zmluvnými stranami a arbitráž.