Metody personálního výběru v 80. a 90. letech - Bělohlávek, F.
História personálneho výberu. Metódy personálneho výberu ( biografické údaje, interview, referencie, testy osobnosti, grafológia a iné ). Personálny výber v systéme riadenia ľudských zdrojov. Nábor uchádzačov a postup pri personálnom výbere.