Personální práce v České republice ve světle výzkumu - Koubek, Josef
Súčasnú situáciu o podnikovej personálnej práci v ČR poskytujú výsledky prieskumu organizovaného v r. 1993. Na vzorke 193 podnikov sa ukázalo, že asi 96