Novelizácia niektorých predpisov v oblasti zamestnanosti
Novelizácia niektorých predpisov v oblasti zamestnanosti. Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 189/1994 Z.z., ktorým sa dopĺňajú niektoré predpisy v oblasti zamestnanosti. Zákon Slovenskej národnej rady z 13. februára 1991 č. 83/1991 Zb. o pôsobnosti orgánov Slovenskej republiky pri zabezpečovaní politiky zamestnanosti v znení neskorších predpisov.