Zaměstnanost a nezaměstnanost v 90. letech v České republice a v některých vyspělých státech - Tesařová, D.
Výsledky medzinárodného porovnania vývoja zamestnanosti a nezamestnanosti v Česku a krajinách so stabilizovanou ekonomikou za r.1990-1993. Údaje (spracované z oficiálnych podkladov Medzinárodného úradu práce, za ČR z doteraz nepublikovaných údajov) v tabuľkách: vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti 1989-1992, štruktúra zamestnanosti podľa sfér, podľa skupín odvetví, zamestnanosť žien podľa skupín odvetví, miera nezamestnanosti, ekonomická aktivita obyvateľov nad 15 rokov.