Poradenstvo pre voľbu povolania a výber zamestnania - Grajcár, Štefan
Dohoda o poskytnutí odbornej pomoci pre ČR a SR v programe PHARE - Reštrukturalizácia trhu práce. Úlohou programu je politika reštrukturalizácie trhu práce v súvislosti s prechodom na trhovú ekonomiku. Špecifické ciele pregramu a štyri hlavné zložky - politika a rozvoj programu, služby zamestnanosti, PALMIF - fond aktívnych opatrení trhu práce, vzdelávanie. Ciele v súčasnosti realizovaného programu PHARE Poradenstvo pre voľbu povolania a výber zamestnania. Overenie integrovaného poradenského systému v našich podmienkach.