Súboj s drakom inflácie Čínsky expres. 2 - Brabec, J.
Čína na treťom mieste vo svete v objeme ročného HDP. Problémy po otvorení sa čínskej ekonomiky svetu, úskalia rýchleho rozvoja: inflácia, domáci a zahraniční investori. Banky, financovanie špekulatívnych investícií. Daňová reforma ako prostriedok proti inflácii, rokovania s provinčnými vládami. Opatrenia v ďalších rokoch.