Pohľad na poľnohospodárske družstevníctvo - Šúbertová, Elena
Družstvá - jedna z možných foriem podnikania, zvlášť v poľnohospodárskej prvovýrobe. Z histórie družstevníctva na Slovensku. Legislatívne opatrenia na podporu družstevníctva. Transformácia poľnohosp. družstiev. Najdôležitejšie problémy prechodu poľnohosp. družstiev na trhové hospodárstvo. Pozitíva transformácie. Proces transformácie poľnohosp. družstiev nie je ukončený - potreba doriešiť niektoré okruhy problémov.