Perspektíva komunálneho financovania - Mihalik, Jozef
Komunálne financovanie - súčasť verejných financií. Vznik samospráv ako nástupcov bývalých národných výborov. Hospodárenie samospráv. Komunálny dlh vo svete. Emisia komunálnych dlhopisov. Možnosti komunálneho financovania na Slovensku.