Daň z pridanej hodnoty zaplatená v zahraničí ešte nie je stratená Košická firma VSŽ Infoconsult sa zapojila do systému Cash Back International - Beer, Gabriel
Systém spätného vyplácania dane z pridanej hodnoty za služby zaplatené v zahraničí cez medzinárodný systém Cash Back International (CBI - založený v r.1989 v Švédsku) a jeho sprostredkovateľa firmu VSŽ Infoconsult, s.r.o. Košice.