Nová daňová sústava a výsledky hospodárenia podnikov - Boreková, B.
Dopad novej daňovej sústavy overený na 8 poľnohospodárskych podnikoch SR. Stručná charakteristika podnikov súboru. Predpokladaný dopad novej daňovej sústavy na ekonomiku poľnohospodárskych podnikov. Priame dane. Majetkové dane. Nepriame dane.