Riadenie vonkajšieho devízového zadlženia
V 1. polroku 1994 zorganizovala Svetová banka (Debt and International Finance Division) regionálny seminár (Sofia, Bulharsko), zameraný na oblasť správy zahraničného zadlženia. Bol určený stredným riadiacim pracovníkom z ministerstiev financií a centrálnych bánk krajín strednej a východnej Európy.